A jelentkezés menete

A léböjtkúra kiválasztása

Mindössze öt lépés választ el attól, hogy bebiztosítsd a helyed kedvenc léböjtkúrádon 😊. Siess, mert egy meghirdetett időpontra mindössze 12 helyünk van és sokan érdeklődnek!

 1. Bármelyik „időpontot választok” gombra kattintva válaszd ki a megfelelő időpontot!
 2. Válassz az egy- és kétágyas szobában történő elhelyezés között! Vedd figyelembe ajánlásunkat, mely szerint kétágyas szobát akkor válassz, ha pároddal, barátoddal, barátnőddel érkezel. A léböjtkúra hatékonyabb, ha van saját tered, amit nem ismeretlenekhez való alkalmazkodással kell kitöltened.
 3. Fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot és az ászf-t!
 4. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
 5. A kúra árát átutalással tudod rendezni. (Amennyiben a foglalást követő 7 nap alatt elküldöd az előleg árát, ami az ár 40%-a, akkor a foglalásod érvényes. Ha nem utalod át az előleg árát, akkor a helyet a rendszer más jelentkező számára teszi elérhetővé)

Mit tartalmaz az ár?

7 ÉJSZAKA, 8 NAP

LÉBÖJTKÚRA SZÓLÁDON SZOMBAT DÉLI ÉRKEZÉSSEL, KÖVETKEZŐ HÉT SZOMBAT DÉLI ELUTAZÁSSAL

EGYÁGYAS SZOBÁBAN: 155.000 FT

KÉTÁGYAS SZOBÁBAN: 135.000 FT (Pároknak, barátoknak, barátnőknek ajánljuk)

Az ár tartalmazza:

 • a szállás költségét
 • a teljes böjti étrend és az étrendkiegészítők költségét
 • a kúra ideje alatt a szakértő böjtvezetést
  orvosi vizsgálat és szakasszisztensi kontrol költségét
 • a kúra folyamán egy órányi masszázst
 • a kúra folyamán két alkalommal belépőt a balatonszárszói négy csillagos Két Korona Wellness szálló wellness részlegébe (szaunák, medence, jakuzzi, pihenő, fürdőköntös)
 • a délelőtti vezetett alakformáló és gerinctorna költségét
 • az idegenforgalmi adót

Az ár nem tartalmazza:

 • további belépőjegyek árát a balatonszárszói négy csillagos Két Korona Wellness szálló wellness részlegébe (szaunák, medence, jakuzzi, pihenő, fürdőköntös)
 • további masszázsok költségét

A lébötjúra árában foglalt szolgáltatásokat a konkrét kúra információs oldaláról és a Weboldalon lehet megismerni. Ha a jelentkezés előtt a kúrával kapcsolatban kérdésed merülne fel, telefonon vagy emailben felveheted velünk a kapcsolatot, és örömmel tájékoztatjuk.

A szolgáltatás ára mindig a kiválasztott kúra mellett feltüntetett összeg, amely már tartalmazza az általános forgalmi adót. Az árak magyar forintban (HUF) vannak feltüntetve.

Fizetés

A kúrát hét napon belül átutalással fizetheted ki, ezekkel az átutalási adatokkal:

Számla neve: Brahimi Kenza
Számlaszám: 11735005-26049184-00000000
Bank neve: OTP Bank
Rendelési kód:

Az átutalt összeg megérkezése után a jelentkezésedet véglegesítjük, és a további tudnivalókról emailben értesítünk. Amennyiben az átutalt összeg 7 napon belül nem érkezik meg a számlánkra, a jelentkezésedet töröljük.