94000Ft helyett – 80.000Ft.  A kúra teljes árát forintban is lehet fizetni!

Nagyszerű időpont egy egyhetes léböjtkúrára a Balaton közelében Nagykónyin Kenzával! Csodás lesz, majd meglátod!

Elhelyezés:

Képzelj el (itt a galériában meg is tekintheted) egy Kúriát melyet 1904-ben építettek, magas tágas belsőterek és kovácsoltvas díszítő elemek tették “impozánsá”. 2010-ben felújították és a házbelsőben letisztult modern designt kevertek az épület hagyományos rusztikus elemeihez. A ház legnagyobb közös helyisége az otthonosan berendezett, kandallóval is felszerelt nappali szoba, melyet puha fotel és 3 óriás kanapé tesz kényelmessé.Az épület másik nagy közös helyisége a tágas ebédlő a közepén gigantikus, rusztikus stílusú ebédlőasztallal. A kúria tornácáról 5 barátságos hangulatú, különálló szoba nyílik. Mindegyikben duplaágy, zuhanyzó, mosdó, illetve toalett van. A ház felső szintjén egy nagyméretű apartmanlakás található saját konyhával és fürdőszobával. Rögtön a főépület mellett a pihenőház vár szaunával, a tetején nyitott jakuzzival. Innen nézve lenyűgöző látványt nyújt az esti égbolt…

Ha foglalás előtt még tájékozódnál, akkor olvass többet a szállásról, a helyszínről, a napirendről, arról, hogy mit tartalmaz az ár, mik a további szolgáltatások, stb. ide kattintva.

Ha kérdeznél tőlünk emailben, akkor ide kattints!

Ha viszont KÉSZEN ÁLLSZ arra, hogy 8 nap után ismét önmagad legjobbja nézzen vissza a tükörből, válassz a lehetőségek közül és  foglalj! Szeretettel várunk!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 2022-Nagykónyi Kategória:

Részletek

A hét rendje

Vasárnap 16.00–től érkezés.

Első közös ebéddel indul a kúra, amelyet egy ismerkedő és tájékoztató beszélgetés követ. Délután már az első túrára indulunk az erdőbe.
Vasárnap délutántól Csütörtök reggelig a résztvevők nem vesznek magukhoz szilárd élelmet, kizárólag folyadékot. A folyadék minőségéről és gyakoriságáról a kúravezetők gondoskodnak.
Csütörtök reggel történik a böjt megtörése, majd egy közös ebéddel zárul a program, ami után hazautazunk.

A nap rendje

8.00 ébredés, keserűsó, gyógytea, reggeli rutin
9.00-11.00 mozgás sáv
11.30-12.00 ebéd
12.00-13.30 májpakolás, csendes pihenő
13.30-16.30 mozgás, túra
16.30-18.30 szauna/szabadidő sáv
18.30-19.00 vacsora
19.30- esti program, pihenés, alvás

A jelentkezés feltétele 50% előleg kifizetése, melyet forintban is utalhatsz. Jelentkezésed után telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot,hogy a további részleteket megbeszéljük.

Van még kérdésed? Visszahívunk.

További információk

Elhelyezés

Egyágyas szobában, Kétágyas szobában